Pani hoʻolaha

ʻO kekahi o nā mea hou i hōʻike ʻia o iOS 12 ʻo ia ka palapala Shortcuts a me ia ka hoʻohui like ʻana o ka hana i loko o ka ʻōnaehana. I ka manawa like, hiki ke hoʻohana nui ʻia nā pōkole no ka mea e ʻae lākou iā ʻoe e hana i kāu kaila hana no nā manawa like ʻole. He mea maʻalahi ka hoʻohana maʻamau o Shortcuts, akā hiki ke paʻakikī i ka hana ʻana i kāu mau pōkole ponoʻī no kekahi mau mea hoʻohana. ʻO ka mea pōmaikaʻi, ua piha ka Pūnaewele i nā kaʻina hana i hana ʻia e pono ai ʻoe e hoʻoiho i kāu polokalamu iOS.

ʻAʻole pono ka pōkole i hoʻokahi hana hoʻokahi wale nō - hiki ke hōʻuluʻulu i nā kaulahao holoʻokoʻa o nā kaʻina hana no kēlā me kēia manawa. Hiki iā ʻoe ke hoʻohana i nā pōkole a mākou e hāʻawi aku ai iā ʻoe i ka ʻatikala o kēia lā i ka wā i hana ʻia ai, hoʻololi iā lākou, a i ʻole e hoʻohana wale iā lākou i mea hoʻoikaika no ka hana ʻana i kāu mau kaʻina hana. Inā makemake ʻoe e hoʻomaka koke e hoʻoiho, e wehe i kēia ʻatikala ma kāu iPhone a i ʻole iPad me ka polokalamu Shortcuts i hoʻokomo ʻia. I ka manawa like, pono ʻoe e hoʻāla iā Siri.

Hoʻouna i ka manawa hōʻea

Inā maʻa ʻoe i ka leka uila i kāu mea nui ʻē aʻe pehea ka lōʻihi o kou hōʻea ʻana mai ka hana, a i ʻole ka hoʻomaopopo ʻana i nā hoaaloha āu e hālāwai nei e pili ana i ka manawa o ka hōʻea ʻana, e hiki mai ana kēia ala pōkole. Ma hope o ka hoʻouka ʻana, e koho wale i ka mea āu e makemake ai e hoʻouna i kou manawa hōʻea, a na kāu polokalamu iOS e hana i nā mea āpau no ʻoe.

Hoʻopau i ka Wi-Fi

Ke hoʻohana nei ʻoe i ka ikona Wi-Fi i ka Center Control e hoʻopau ai? A laila e ʻike ʻaʻole ʻoe e hoʻopau i ka Wi-Fi ma kēia ala. Me ke kōkua o kēia pōkole, akā, hiki iā ʻoe ke hoʻokō maʻalahi a wikiwiki hoʻi i kahi pani piha o Wi-Fi. Hoʻohui pū mākou i kahi mana no ka Bluetooth a me ka ʻikepili kelepona.

E hoʻololi i ke kiʻi i ka papaʻili

Hiki i kēia ʻaoʻao pōkole pono iā ʻoe ke kaomi i kekahi kiʻi ma JPEG format, me ka maʻalahi a me ka wikiwiki o ka kaʻana ʻana iā ia ma nā kahua e like me Slack.

Siri - heluhelu i nā memo

Me ke kōkua o kēia pōkole, hiki iā ʻoe ke heluhelu maʻalahi a wikiwiki i nā nūhou hou loa mai kāu pūnaewele punahele. Ma hope o ka hoʻohui ʻana i ka pōkole, mai poina e hoʻonohonoho i ka pūnaewele i makemake ʻia kahi āu e makemake ai e heluhelu i ka nūhou.

Hoʻohui i kahi mele i kahi papa inoa

He ʻaoʻao pōkole pono e hoʻohou koke i kāu playlist ma Apple Music. Ma hope o ka hoʻohui ʻana i kahi ʻaoʻao pōkole i kāu waihona, e hoʻāla wale i ka pōkole i ka manawa aʻe e hoʻolohe ai ʻoe i kahi mele, a e hoʻohui ʻia ke mele i kāu playlist.

Mālamalama i ke ʻano Harry Potter

ʻOiaʻiʻo, hiki iā Siri ke hoʻā i ke kukui uila o kāu iPhone no ʻoe, akā ʻaʻole lawa kēlā. E noʻonoʻo i ka hopena o ka poʻe e hoʻopuni ana iā ʻoe inā ua ʻā ʻia kāu iPhone e like me ka mea kilokilo i ka wā i ʻōlelo ai ʻoe "Lumos" a hele i ka wā āu i ʻōlelo ai "Nox". He potterhead ʻoe a ʻike i kēia ʻaoʻao pōkole he mea nui?

E hoʻohuli i ke kiʻi ola i Gif

Makemake ʻoe e kaʻana like i kāu Live Photos me kou ʻohana a i ʻole nā ​​hoaaloha ma o WhatsApp a ʻike i ka paʻakikī a me ka manawa e hoʻohana ai i nā polokalamu ʻaoʻao ʻekolu e hoʻohuli iā lākou i kahi GIF animated? Aia kekahi ala pōkole no kēlā.

E nānā a hoʻouka i kāu moʻokāki

Nui nā noi no ka nānā ʻana a me ka hoʻouka ʻana i nā bila o nā ʻano like ʻole. Ua uku ʻia kekahi, ua piha kekahi i nā hoʻolaha. Mahalo iā Shortcuts, ʻaʻole pono ʻoe i kahi noi like. Me ke kōkua o kēia pōkole, ʻimi ʻoe i ka moʻokāki pili a hoʻouka pololei iā Dropbox a i ʻole iCloud Drive.

.